Hírek

PROJEKTJEINKRŐL, PÁLYÁZATOKRÓL, RÓLUNK

Beértek a fejlesztések! Ismét Kreinbacher sikerek a pezsgő világbajnokságon! 🏆

A Forbes magazin és egyéb sajtóorgánumok cikkeiből valószínűleg már minden „rajongójuk” értesült az örömteli hírről. A világ legnagyobb, és egyben legszigorúbb pezsgő világbajnoksága idén hetedik alkalommal került megrendezésre. A két héten át tartó kóstoló sorozatot egy háromfős szakmai zsűri végezte, és kizárólag arany, illetve ezüstérmeseket hirdettek a több mint ezer nevezett tétel közül. 🍾

ÁLLATTARTÓ TELEPEK ÉS KERTÉSZETEK KORSZERŰSÍTÉSÉT CÉLZÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁSOK

80 milliárdos keretösszeggel nyílik meg az Agrárminisztérium által meghirdetett beruházási csomag az állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány hatása mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében.

AGRÁRSZEKTOR KONFERENCIA 2019

Az agrárszektor jövőjét taglaló kerekasztal-beszélgetésekben vett részt Kovács Zoltán (ügyvezető igazgató) és Hamarics Imre (cégvezető), ahol választ adtak az agrárium finanszírozási és támogatási rendszerét érintő fontos kérdéseire.

KOMPLEX ÉLELMISZERIPARI BERUHÁZÁS A BOCK BORÁSZATNÁL

A projekt elsődleges célja a kiváló minőségű szőlőborok termelése mellett, kettő új, egészségtudatos termékvonal kialakítása. Az utóbbi keretében szőlőlé gyártás, valamint egy innovatív technológia segítségével, hidegen szárított gyümölcstermékek előállítása történik majd az új üzemben.

NEMZETKÖZILEG IS JELENTŐS K+F+I PROJEKT KERÜLT LEZÁRÁSRA AZ ALTEO NYRT.-NÉL

2019. szeptember 13-án ünnepélyes keretek között átadták az ALTEO saját fejlesztésű innovatív, ipari energiatároló fejlesztését. A KFI projektet Áder János köztársasági elnök, valamint Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is méltatta a helyszínen.

MEGJELENT AZ ÉV LEGFONTOSABB KFI FELHÍVÁSA!

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal gondozásában – 2019-1.1.1-PIAC KFI kódszámmal – elérhetővé vált az év legfontosabb kutatás-fejlesztési felhívása.

AGRÁRIUM 2019 - PORTFOLIO KONFERENCIA

Az agrártámogatásokkal foglalkozó kerekasztal-beszélgetés során cégcsoportunk ügyvezető igazgatója, Kovács Zoltán elsősorban az élelmiszeripari támogatások rendszerének finomhangolásának fontosságát hangsúlyozta

Újabb egymillió liter tároló kapacitás Szekszárdon

Hatalmas lépés a szekszárdi borrégiónak, hogy egyik legrégebbi ügyfelünk Mészáros Pál borászata befejezte a tárolókapacitás bővítésére irányuló fejlesztését. A REKONTIR Cégcsoport gondozásában megvalósult pályázati projekt a MÉSZÁROS-BORHÁZ Kft. borászati üzemének felújítását célozta. A fejlesztéshez az Európai Unió és a Magyar Állam az Új Széchenyi Terv keretében kiírt ’Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának növelése’ című felhíváshoz benyújtott támogatási kérelem pozitív elbírálása után,…

50 MILLIÁRDOS FORRÁS AZ ÉLELMISZERIPARI ÉS BORÁSZATI ÜZEMEK FEJLESZTÉSÉRE, LÉTREHOZÁSÁRA

Állati és növényi alapanyagok feldolgozására lehet pályázni ősszel, a teljes keretösszeg 50 milliárd forint. A fejlesztési célok közül elsősorban az energiahatékonyság növelését, a kiemelt régiók fejlesztését, illetve a munkáltatást jutalmazza a kiíró.

Újabb REKONTIR mintaprojekt került lezárásra.

Nagy örömünkre átadásra került a Bock Borászat Kft. mintegy 1,2 milliárd forintos beruházással felépült, hozzávetőlegesen 1000 négyzetméter alapterületű szőlőmagtabletta-gyártó üzeme csütörtökön Villányban.

EGYÜTT A MAGYAR SIKEREKÉRT 2018- BAN IS!

A 2018-as szezonban is tovább segíti az ötszörös olimpia bajnoknő felkészülését a REKONTIR Cégcsoport. Cégünk az utóbbi években lelkesen támogatta a fiatal és tehetséges sportolókat, illetve edzőiket, az idei évben pedig úgy döntött, hogy jelentősen erősíti szponzorációs tevékenységét.

Fergeteges formában tért vissza Kozák Danuta

Fergeteges formában tért vissza Kozák Danuta ötszörös olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sportolónk, aki a hetedik Európa-bajnoki címét ünnepelhette vasárnap délelőtt.

REKONTIR PROJEKTEK A VILÁG ÉLVONALÁBAN!
Kreinbacher_decanter_platina_rekontir

Platinaérem a Decanter World Wine Awards versenyén! Nagy taps ismét a Kreinbacher csapatának!

Óriási meglepetések a szegedi világkupán

Óriási meglepetéseket hozott a Szegeden megrendezett Kajak-Kenu Világkupa utolsó, egyben döntős napja.

Dobogón a REKONTIR támogatottak

A 2018. május 19-20. között Szegeden megrendezett Kajak-Kenu Világkupán a REKONTIR Cégcsoport támogatottjai remek eredményeket értek el.

Kiválóan nyitotta a szezont az FTC-REKONTIR!

2018. május 14-15. között Szegeden rendezték meg a maratoni kajak-kenu országos bajnokságot, amelyen az FTC-REKONTIR versenyzője, Petró Ádám, a felnőttek K-1 30 kilométeres számában állt rajthoz és rendkívül szoros futam végén 2:04:54.967-es idővel aranyérmes lett, a címvédő Boros Adriánt legyőzve.

Borjog és Bormarketing Konferencia 2018

Örömünkre szolgált, hogy együtt inspirálódhattunk partnereinkkel: Bock Bor, Rókusfalvy Birtok Légli Szőlőbirtok és Borászat, hogy megannyi új információval és tudással folytassuk a magyar borászat méltán érdemes fellendítését.

Bock Pince - Innovatív Szőlőmag Újrahasznosítás

„Hiszünk abban, hogy a szőlőben fantasztikus dolgok vannak, amiből mindent még nem fedeztünk fel.” – Bock József

A borászati és élelmiszeripari fejlesztések szakértője

Megkezdődött az eredményhirdetés a borászatok termékfejlesztését célzó pályázati kiírásnál! A VP3-4.2.2-16 Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása című felhívásnál az első pár kör értékelései már ismertek, hamarosan az utolsó kör is kihirdetésre kerül.

KIVÁLÓ SZEZONT ZÁRT AZ FTC-REKONTIR KAJAK-KENU SZAKOSZTÁLY

ORV (olimpiai reménységek versenye) első helyezések, ifjúsági Európa-bajnoki és szép világbajnoki dobogók színesítik a palettát, boldogan jelentjük, hogy remek szezonon van túl a fradi fiatal kajakosai tömörítő szakosztály.

Platinaérmet kapott a Kreinbacher Brut Classic peszgő Londonban

A Decanter World Wine Awards versenyen 2017-ben 17 ezer bort és pezsgőt zsűriztek. Ez az eddigi legnagyobb elismerés hazai pezsgőnek.

Együtt a magyar sikerekért!

FTC REKONTIR Kajak-Kenu Szakosztály

Minőség és megbízhatóság, a szakmai rendezvények terén is!

Tapasztalatok az 5. borjog és bormarketing konferenciáról.

VÉGRE ITT A FORRÁS AZ ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPVÁLLALATOKNAK

 MEGJELENT AZ ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPVÁLLALATOK BERUHÁZÁSAIT TÁMOGATÓ FELHÍVÁS! Egy utolsó, de rendkívüli lehetőség a 2014-2020-as időszakban a szektor számára

Hamarosan jelentős források nyílnak élelmiszeripari középvállalatoknak

A REKONTIR cégcsoport az élelmiszeripari beruházások kiemelt szakértőjeként elkötelezett az agrárium hatékony fejlesztése mellett.

Még mindig nem késő! Élelmiszeripari beruházások előnyben!

A Vidékfejlesztési Program számos felhívásánál úgy tűnik, hogy a beérkezett igények lefedik az előzetesen kiírt keretet, azonban az egyik legnagyobb élelmiszeripari jogcímre továbbra is lehet benyújtani támogatási kérelmeket.

Együtt a magyar sikerekért!

2016. június 27-én, hétfőn, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség moszkvai Európa Bajnokságot értékelő sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy cégcsoportunk a jövőben több felnőtt és junior válogatott versenyzőt is támogat.

Jelentős források élelmiszeripari középvállalkozásoknak

A Vidékfejlesztési Program első meghirdetése óta, komoly szakmai fórumokon is egyöntetű véleményként és kritikaként fogalmazódott meg, hogy a jelenlegi felhívások tartalma miatt a közepes méretű élelmiszeripari cégek gyakorlatilag ki vannak zárva a a fejlesztési forrásokból.

Továbbra is lehet benyújtani pályázatokat a VP forrásaira

Tisztelt, Tulajdonos, Cégvezető! Köszönjük, hogy érdeklődik cégcsoportunk szolgáltatásai iránt.

Átadták a Balaton legújabb szállodáját

Örömmel jelentjük be, hogy a REKONTIR cégcsoport egyik legjelentősebb fejlesztésének gyümölcsét, a Hotel Füred Spa&Conference végre a nagyközönség is megcsodálhatta a 2016. április 14-én tartott megnyitó ünnepségen.

Pozitív fordulat a kormány fejlesztéspolitikájában

A fejlesztéspolitika eddigi eredményei mellett, a 2020-as időszak főbb irányait, változásait ismertettette Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Portfolio Uniós Források 2016 című konferenciáján.

Indul a Vidékfejlesztési Program!

Indul a Vidékfejlesztési Program! Keressenek minket mielőbb, ha hiteles és színvonalas projektmenedzsment szolgáltatást szeretnének fejlesztési elképzeléseikhez!

A Kreinbacher Birtok varázslatos megújulása

Kreinbacher József gyöngyszemén 2003 óta folyamatos az ültetvények újratelepítése és a szőlészet, a birtok fejlesztése is, hogy a terroirt leginkább kifejező borok születhessenek meg.

Dr. Szűcs Balázs ügyvezetőnk az Agrárszektor 2015 kiadványban!

Az idei év egyik legfontosabb szakmai kiadványában, a Rekontir cégcsoport egyik ügyvezetőjével készült interjút is olvashatják.

Megnyílt Siófok legújabb gyöngyszeme

Újabb nemzetközi színvonalú gyógyászati és rekreációs szálloda beruházás valósult meg közreműködésünkkel, ahol a REKONTIR BPM csapata, a teljes körű projektmenedzsment feladatokat, míg a Rekontir MT mérnök kollektívája, a műszaki ellenőri feladatokat látta el.

Agrárszektor 2015 konferencia

Remek előadók, érdekes szakmai viták, pezsgő kiállítói standok, közel 600 résztvevő. Jól sikerült a REKONTIR bemutatkozása az Agrárszektor 2015 konferencián.

„Új pályázatok, új lehetőségek – a versenyképes vállalkozásokért a 2014-2020-as időszakban” című konferencia

Szakmai szempontból nagyon fontos és hasznos napon vagyunk túl, hiszen Rákossy Balázs (államtitkár, NGM), Márton Péter (vezérigazgató, Századvég Gazdaságkutató Zrt.), Krisán László (vezérigazgató, Kavosz) mellett, előadóként vettünk részt a Századvég Gazdaságkutató Zrt.

Világszínvonalú technológia Villányban

A Sauska Pincészet – mely kortárs építészeti szempontból a legmeghatározóbb borászat Villányban – jelentős része 2007-ben épült, ekkor készült el a tartályos erjesztő tér, a fahordós pince, palackozó, raktárak és az irodák is.

Új vendégházzal bővült a Rókusfalvy birtok!

2015 júniusában hivatalosan is megnyitott az új vendégház a Rókusfalvy Birtokon. A fejlesztés 2014 áprilisában vette kezdetét, amelynek célja az volt, hogy az egyébként kiváló adottságokkal rendelkező helyszínen minőségi szálláshelyek kialakításával fejlesszék a turisztikai szolgáltatásokat.

Ikerpince megnyitó

A fővárosi borkedvelők számára egyre vonzóbb célpont a szinte karnyújtásnyira húzódó borvidék, Etyek.

Bock Hotel Ermitage**** a villányi borturizmus szolgálatában

A Bock Hotel Ermitage**** és Óbor Étterem már évek óta a Villányi borvidék meghatározó szereplője.

Szőlőlé üzem – Győrújbarát

A szőlőlé üzem építésére kiszemelt terület Győrújbarát határában kordonos művelésű szőlőparcellák között fekszik.