EGYÜTT A MAGYAR SIKEREKÉRT 2018- BAN IS!

EGYÜTT A MAGYAR SIKEREKÉRT 2018- BAN IS!

FOLYTATJA AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST KOZÁK DANUTA ÉS A REKONTIR, TEHETSÉGES FIATALOKKAL BŐVÜL A TÁMOGATOTTAK KÖRE!

A 2018-as szezonban is tovább segíti az ötszörös olimpia bajnoknő felkészülését a REKONTIR Cégcsoport. Cégünk az utóbbi években lelkesen támogatta a fiatal és tehetséges sportolókat, illetve edzőiket, az idei évben pedig úgy döntött, hogy jelentősen erősíti szponzorációs tevékenységét. 2018. június 13- án, Szolnokon, a Garden Hotelben támogatói szerződések ünnepélyes aláírására került sor.

Az aláíró ceremónián Doma Gergő (Szakmai igazgató, MKKSZ) és Kovács Zoltán (ügyvezető, REKONTIR Cégcsoport) köszöntötte az olimpiai és világbajnokokat, illetve a jelen lévő edzőket és egyesületi vezetőket.

Kovács Zoltán beszédében mindenekelőtt Kozák Danuta érdemeit méltatta, aki szerénységével és akaraterejével – mely az üzleti életben is a legjobb párosítás – megkérdőjelezhetetlen példaképe lehet nem csak a kajak-kenu utánpótlásban nevelkedőknek, hanem minden magyar sportolónak. Az ügyvezető ismét felhívta a magyar kis- és középvállalkozások vezetőinek figyelmét a mecenatúra és a magyar sikersportok támogatásának fontosságára.

Doma Gergő a Magyar Kajak-Kenu Szövetség képviseletében örömét fejezte ki, hogy egy ilyen kiemelkedő csapat állt össze a REKONTIR támogatásának köszönhetően, majd hangsúlyozta, hogy olyan fontos értékek, mint szorgalom, kitartás, minőségi munkavégzés, eredményesség és sikerorientáltság, egyaránt fellelhetőek a kajak-kenu elitnél, és a pályázati projektmenedzsment területén kiemelkedő tevékenységet végző cégcsoportnál. Bizakodóan vélekedett, hogy ez a szinergia hosszú távon gyümölcsöző lesz mindkét fél számára.

Az eseményen a magyar kajak-kenu sport jeles képviselői, Dombi Rudolf (Főtitkár, BKKSZ), Kökény Roland (Szakosztály- igazgató helyettes, BHSE Kajak- kenu Szakosztály), Szellák Dávid (szakosztályvezető, FTC-REKONTIR) – és versenyzői, edzői mellett, az evezős sport világbajnokai Simon Béla és Juhász Adrián, valamint egyesületük a Pénzügyőr SE ügyvezetője Hollósi Fruzsina és a Megyesi István a vízisport szakosztály vezetője is részt vettek.

UTE támogatottja:

Kozák Danuta:

Ötszörös Olimpiai bajnok, Tizenegyszeres Világbajnok, Tizennégyszeres Európa-bajnok

BHSE támogatottjai:

Hagymási Réka

Világbajnok (K-2 200 m, 2017), Európabajnok (K-2 1000 m, 2017)

Németh Viktor

Kétszeres Európa-bajnok második (K2-1000 m, EK-2 500 m, 2017)

Balaska Márk

Világbajnok (K2-200m, 2017)

FTC-REKONTIR Szinergia

Pénzügyőr SE támogatottjai:

Simon Béla & Juhász Adrián evezős páros

Világbajnok (kormányos kettes, 2017), Európabajnok (kormányos nélküli kettes, 2016)

A támogatói megállapodások jellemzően szponzorautó használatot, edzőtáborok és egyénre szabott rekreációs programok, táplálékkiegészítők finanszírozását tartalmazzák.