Együtt a magyar sikerekért!

2016. június 27-én, hétfőn, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség moszkvai Európa Bajnokságot értékelő sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy cégcsoportunk a jövőben több felnőtt és junior válogatott versenyzőt is támogat.

008

007

A REKONTIR cégcsoport vezetése kiemelt helyen kezeli a rekreációt, ennek keretében rendszeresen hangsúlyozza a sport fontosságát a munkatársak számára is.
Mindemellett magyar családi cégként fontosnak tartjuk, hogy a sikeres magyar vállalkozások támogassák a magyar sportolókat. Ennek szellemében évek óta segítjük Dombi Rudolf olimpiai bajnokot, valamint a Balatonfüred KC utánpótlás szakágát is.

Az idei évtől újabb versenyzőkkel és egy edzővel bővül a kör, hiszen Kozák Danuta olimpiai bajnok mellett, a Mike Róbert – Vasbányai Henrik kenupárost, valamint Tóth Lászlót, Szabó Gabriella edzőjét is segítjük a nyugodt felkészülésben.

002

Az együttműködést az MKKSZ hétfői EB értékelő sajtótájékoztatóján Kovács Zoltán ügyvezető igazgatónk jelentette be. A moszkvai Európa-bajnokságról hazatért magyar kajak-kenu válogatott, 5 arany-, 5 ezüst- és 4 bronzéremmel az éremtáblázat élén zárt és megmutatta, komolyan kell velünk számolni Rióban!

Ügyvezetőnk azt is elárulta, hogy a jövőben, a Kovács István Alapítványon keresztül ifjúsági és U23-as versenyzőket is támogatni fogunk.

A pályázati projektmenedzsment szakmában – hasonlóan a kajak-kenuhoz – a siker mércéje az eredményesség.
Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink további fejlődéséhez/fejlesztéseihez megfelelő eszközöket és szakmai támogatást biztosítsunk, a lehető legmagasabb minőségű kritériumoknak eleget téve. Biztosak vagyunk benne, hogy a kajak-kenu versenyzők hasonlóan magasra teszik a lécet és sok örömet okoznak majd a magyar társadalomnak riói eredményeikkel.