Megnyílt Siófok legújabb gyöngyszeme

Újabb nemzetközi színvonalú gyógyászati és rekreációs szálloda beruházás valósult meg közreműködésünkkel, ahol a REKONTIR BPM csapata, a teljes körű projektmenedzsment feladatokat, míg a Rekontir MT mérnök kollektívája, a műszaki ellenőri feladatokat látta el.

Az SH Fejlesztő Kft. jóvoltából Siófokon, a belvárosban egy új, négycsillagos, egészségturisztikai szolgáltatásokat nyújtó hotel jött létre. A fejlesztéshez az Európai Unió és a Magyar Állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1 milliárd forint támogatást nyújtott.

A Hotel Yacht٭٭٭٭ Wellness & Business kiemelkedő adottságú, a piaci igényeket nemzetközi színvonalon kielégítő, páratlan kínálattal rendelkező szálloda, mely emeli Siófok foglalkoztatottsági rátáját, hozzájárul a helyi és regionális szakképzett munkaerő Magyarországon tartásához, egyúttal növeli a Dél-dunántúli régió népszerűségét és versenyképességét is.

A lélegzetelállító balatoni panorámával rendelkező, négy szintes komplexumban szállodai részleg, egészségügyi-gyógyászati részleg, családbarát wellness központ és egyéb rendezvények helyszínéül szolgáló konferencia részleg került kialakításra.

yacht