Arrabona Invest

ARRABONA INVEST Kft.
  • Projekt neveRegionális Logisztikai Komplexum
  • Megvalósítás helyszíneGyőri Nemzetközi Ipari Park
  • Projektösszeg1 540 773 803 Ft
  • Kategória-

A projekt célja egy kiemelkedő színvonalú, a modern piaci igényeket kielégítő logisztikai beruházás megvalósítása volt, mely növeli a Nyugat-dunántúli Régió versenyképességét. Továbbá egy logisztikai épületegyüttes kialakítása, mely magában foglalja a csarnok épületét és egy háromszintes irodai részt.

A fejlesztési helyszín a Győri Ipari Park területén található. A projekt eredményeképpen egy intermodális átterelés megvalósítására alkalmas regionális logisztikai központ került létrehozásra.

Győr az első fontos kereskedelmi-logisztikai csomópont az osztrák-magyar határtól Budapest felé, emiatt kiemelt szerepe van a nyugati irányba haladó, valamint az onnan érkező termék és áruforgalom tekintetében. Kiváló geopolitikai adottságokkal rendelkezik, könnyen és gyorsan elérhetőek a régió dinamikusan fejlődő nagyvárosai. A kedvező infrastrukturális adottságok mellett a kiemelt kormányzati támogatás is segíti a további fejlődést. Győr kiemelkedő szerepet tölt be a gazdaság (járműipar), és a közösségi szolgáltatások tekintetében. A város biztosítja a térség bővülő lakosságának a szükséges munkahelyeket, színvonalas életkörülményeket.

Arrabona Invest

További fejlesztéseink