Bock panzió

Bock Panzió Kft.
  • Projekt neveA Bock Hotel Ermitage**** szolgáltatásainak fejlesztése
  • Megvalósítás helyszíneVillány
  • Projektösszeg477 465 121 Ft
  • KategóriaTurisztika

Több évtizede annak, hogy a villányi Bock Pincénk bekapcsolódott a villányi régióra egyre inkább jellemző borturizmusba. A folyamatos fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően a borászat mellett a vendéglátás is a mindennapjaik meghatározó szereplőjévé vált. A beruházások mellett a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően a Bock Hotel Ermitage**** és Óbor Éttermük 2013-ban  4 csillagos minősítést kapott.

2015-től immár 31 szobával és sokoldalú wellness részleggel várják a felüdülésre vágyókat, legyen szó családokról, baráti társaságokról vagy üzleti céllal érkező vendégekről. A Bock Pince és az Óbor Étterem közelségének köszönhetően egy helyen biztosított a sokoldalú élményt, a színvonalas pihenés, a borkultúra és a gasztronómia szerelmesei számára.

A hotelben 3 különböző – Standard, Deluxe és Presidental Suite – minden kényelmi szolgáltatással felszerelt szobatípus közül válogathatnak a vendégek. Üzleti célú látogatók teljes körű szolgáltatást élvezhetnek; z 150 fős rendezvényterem, 55 fős különterem és a 16 fős tárgyaló egyaránt felszerelt a szükséges technikai eszközökkel és asszisztenciával. A mediterrán hangulatú teraszrész, játszótérrel és a kis tóval rendelkező sétapark garantálja a Villányban töltött estéktől elvárt hangulatot az egész család számára. A Wellness részleg számos élményelem garantálja a pihentető kikapcsolódást: finn szauna, infraszauna, gőzkabin, pezsgőfürdő, jégkút, élménymedence. A szálloda képzett masszőrjei speciális villányi vinoterápiás kezelésekkel is állnak a látogatók rendelkezésére, a pince portugieserének és szőlőmagolajának hatóanyagaival.

Bock panzió

További fejlesztéseink