Hotel Füred Spa and Conference

Czigle-Flamingó Hotel Kft.
  • Projekt neveBalaton-parti Hotel Füred komplex korszerűsítése és átalakítása
  • Megvalósítás helyszíneBalatonfüred
  • Projektösszeg3 769 238 385 Ft
  • KategóriaTurisztika

A CZIGLE-Flamingó Hotel Kft. beruházásaként megújult a balatonfüredi Hotel Füred. A fejlesztéshez az Európai Unió és a magyar állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1,6 milliárd forint támogatást nyújtott. A korszerűsítés eredményeként a szálloda 436 férőhellyel, a régió egyik legnagyobb befogadóképességű minőségi szállásadójává válik. A 625 fő befogadását lehetővé tevő 900 m2-es konferencia részlegének köszönhetően pedig újabb színvonalas konferencia-helyszínnel gazdagodik a Balaton.

A balatonfüredi, patinás múltú szálloda, a HOTEL FÜRED**** felújítási munkálatai 2014. július 31-én kezdődtek meg. A projekt keretében, a Balatonparton egyedülálló, magas minőségű szállodai szolgáltatások nyújtó 4*-os hotel kerül létrehozásra. A HOTEL FÜRED**** egyedi kényelmet, minőségi élményeket és tartalmas időtöltési lehetőségeket kínál majd látogatóinak: wellness, spa, fitnesz, rekreáció, konferencia, kerékpárkölcsönzés és bowling pálya.

A hotelhez mintegy 2,5 hektáros terület tartozik, melynek része egy saját Balaton-parti sáv. A tervek szerint ez strandolásra alkalmas módon került kialakításra, így a közvetlen vízkapcsolattal egy kivételes szolgáltatás elérhető a szállóvendégek számára. Az épület keleti és déli oldala mellé 80-140 négyzetméteres part menti lakásokat tartalmazó, saját wellness részleggel rendelkező egy-egy apartman ház épül, az ingatlanon egy mélygarázst is kialakítanak.

Hotel Füred Spa and Conference

További fejlesztéseink