Turizmus
Projekt neve:
A Balaton-parti Hotel Füred komplex korszerűsítése és átalakítása, minőségi wellness és konferencia szolgáltatások kialakításával
Megvalósítás helyszíne:
Balatonfüred
REKONTIR szolgáltatások:
EU pályázat- és projektmenedzsment
Műszaki ellenőrzés

A CZIGLE-Flamingó Hotel Kft. beruházásaként megújult a balatonfüredi Hotel Füred. A fejlesztéshez az Európai Unió és a magyar állam az Új Széchenyi Terv keretében közel 1,6 milliárd forint támogatást nyújtott. A korszerűsítés eredményeként a szálloda 436 férőhellyel, a régió egyik legnagyobb befogadóképességű minőségi szállásadójává vált. A 625 fő befogadását lehetővé tevő 900 m2-es konferencia részlegének köszönhetően pedig újabb színvonalas konferenciahelyszínnel gazdagodott a Balaton.

A balatonfüredi, patinás múltú szálloda, a HOTEL FÜRED**** felújítási munkálatai 2014. július 31-én kezdődtek meg. A projekt keretében, a Balaton-parton egyedülálló, magas minőségű szállodai szolgáltatások nyújtó ****-os hotel került létrehozásra. A HOTEL FÜRED**** egyedi kényelmet, minőségi élményeket és tartalmas időtöltési lehetőségeket biztosít látogatóinak: wellness, spa, fitnesz, rekreáció, konferencia, kerékpárkölcsönzés és bowling pálya. A hotelhez mintegy 2,5 hektáros terület tartozik, melynek része egy saját Balaton-parti sáv. Ez a szakasz strandolásra alkalmas módon került kialakításra, így a közvetlen vízkapcsolattal egy kivételes szolgáltatás elérhető a szállóvendégek számára. Az épület keleti és déli oldala mellé 80-140 négyzetméteres partmenti lakásokat tartalmazó, saját wellness részleggel rendelkező, egy-egy apartman ház épült, melyekben mélygarázst is kialakítottak.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp