Energetika
Projekt neve:
Villamosenergia-tároló architektúra rendszerszintű integrációja és innovatív alkalmazási modellje
Megvalósítás helyszíne:
Budapest
REKONTIR szolgáltatások:
EU pályázat- és projektmenedzsment

A 2017. július 1-jén kezdődött „Villamosenergia-tároló architektúra rendszerszintű integrációja és innovatív alkalmazási modellje” című, KFI_16-1- 2017-0152 azonosítószámú, öt részfeladatból álló kutatás-fejlesztési projekt, mely 499,99 millió forint vissza nem térítendő támogatásból 2019 nyár végére valósult meg.

Ügyfelünk a projektet alapvetően saját humán erőforrás állományára építve, saját kutató- és segédszemélyzettel vitte végig, azaz a projekt fejlesztése és fenntartása új munkavállalók alkalmazásával és a meglévő munkavállalók munkakörének bővítésével, átszervezésével, átgondolásával történt meg.

A teljes K+F program eredményeként egy olyan – hazánkban és a régióban is egyedülállóan nagy diverzitású intelligens és autonóm – rendszer jött létre, mely a termelési és piaci szinergiák kihasználási lehetőségén túl pozitív hatást gyakorol a magyar villamosenergia-rendszerre és több dimenzióban is képes megjelenni a rendszerszintű szolgáltatások piacán, több szinten képes részt venni a szabályozásban.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp