Dr. Szűcs Balázs

A REKONTIR cégcsoport
ügyvezető igazgatója

Kovács Zoltán MSC, MBA, MBA

A REKONTIR cégcsoport
ügyvezető igazgatója

[ eu pályázat és projektmenedzsment ]

Köszönti a REKONTIR

Tisztelettel köszöntjük a REKONTIR cégcsoportnál. A lenti idézeteket fontosnak tartjuk kiemelt helyen megjeleníteni, mert jól jellemzik azt a mentalitást, melyet nemcsak magunknak, hanem kollégáinknak is gyakran inspiráló példaként hozunk fel. Talán nem szerénytelenség azt állítani, hogy eddigi ügyfeleink már megtapasztalhatták ezt a hozzáállást, mely saját szenvedélyükkel és ötleteikkel együtt, számos rendkívül sikeres projekt megvalósítását eredményezte. Komolyan hisszük, hogy Magyarországnak hasonlóan eltökéltnek és kitartónak kell lennie, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az előttünk álló időszakból.
Engedje meg, hogy megosszuk Önnel örömünket, és bemutassuk közel egy évtizedes projektmenedzsment tevékenységünk fontosabb eredményeit. Weboldalunkon a cégcsoport felépítésének és szolgáltatás-portfóliójának ismertetése mellett, az általunk menedzselt fejlesztési beruházások gyöngyszemei közül is válogattunk. Reméljük, kellemes ízelítőül szolgál majd, egyúttal kedvcsináló lesz egy későbbi eredményes fejlesztési együttműködés alapjainak lerakásához.

„Azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy azt gondolják,
megtudják változtatni a világot, azok változtatják meg.”

„Egyetlen módja van, hogy nagyszerű munkát végezz: ha szereted, amit csinálsz.”

[ Steve Jobs ]

A REKONTIR bemutatása

Cégcsoportunk a magyar üzleti szektorban egyedülállóan magas színvonalú szolgáltatást nyújt, elsősorban komplex beruházás és EU pályázat- projektmenedzsment tevékenységekre koncentrálva. 2003 óta folyamatosan bővülő, kiváló szakemberekből álló csapattal végezzük üzleti tanácsadó munkánkat, egyre növekvő ügyfélkört kiszolgálva. Megbízhatóságon alapuló kapcsolatrendszerünknek és elhivatottságunknak köszönhetően, prémium megoldások biztosítására törekszünk exkluzív ügyfélkörünk részére. A REKONTIR BPM Kft. ügyvezetője 2012-ben elnyerte az Év Vállalkozója címet. 

A magyar borágazat elmúlt tizenöt éves fejlődésében jelentős szerepet játszott cégünk, azzal, hogy az ország meghatározó borvidékein és turisztikai központjaiban, Villány, Szekszárd, Badacsony, Balatonfüred, Somló és Tokaj térségében, meghatározó beruházások pályázat- és projektmenedzsmentjét mind az ügyfelek, mind pedig az irányító hatóságok megelégedettségére magas színvonalon látta el.

Mindig törekszünk arra, hogy a legkorszerűbb eszközökkel és kiemelkedő minőségi paraméterek szerint dolgozzunk. Portfóliónkban több, mint száz, borászathoz, promóciós kampányokhoz, élelmiszeriparhoz, turisztikához, logisztikához, valamint infrastrukturális fejlesztésekhez és innovációhoz kapcsolódó sikeres projekt található.

Egy hosszú távon fenntartható, prosperáló fejlesztési beruházáshoz elengedhetetlen a kívánt források és hitelek rendelkezésre állása, a pályázati szakaszok precíz, EU-konform elszámolása, a műszaki megvalósítás pontos nyomon követése, az egyes pályázati összegek hatékony lehívása, valamint komplex kifizetési kérelmek elkészítése. A REKONTIR Cégcsoport és ügyfeleink sikerének a kulcsa: nyertes pályázati projekt összeállítása és a teljes támogatási összeg eredményes lehívása, valamint a projekt eredményeinek hosszú távú fenntartása.