SOTE Gyermekklinika

REKONTIR, Együtt a Gyermekekért!

2017. május 3-án, egy szűkkörű ünnepség keretében, a sikeres együttműködésünket szimbolizáló emléktáblácskát adtunk át Dr. Szabó Attilának, a SOTE I. sz. Gyermekklinika igazgatójának. Cégcsoportunkat Kovács Zoltán, Dr. Szűcs Balázs és Tehenics András ügyvezetők képviselték. Az ünnepségre a felújítás operatív részét irányító kollégák, a klinikai dolgozók, illetve alvállalkozók kaptak meghívást.

Magyarországon a rendszerváltás óta kiemelt célként fogalmazódik meg a nyugat-európai életszínvonal, gazdasági növekedés, infrastrukturális környezet megteremtése, vagy legalábbis megközelítése. Egy erős versenyképes Magyarországhoz, erős vállalatokra, társadalmilag elkötelezett szervezetekre van szükség.

A Rekontir Cégcsoport számára kiemelten fontos a tehetséges magyar fiatalok támogatása és minden olyan CSR tevékenység, mely segíti a jövő generációjának fejlődését. Éppen ezért indítottunk el, vagy pártolunk több olyan kezdeményezést, mely közhasznú szervezetekhez, olimpiai bajnokok szponzorációjához, tehetségkutató- és gondozó programokhoz kötődnek.

Saját benyomásainknak is köszönhető, hogy felmerült az ország egyik kiemelt egészségügyi intézményének, az I. sz. Gyermekklinikának támogatása is. Ezúton is köszönjük, Dr. Szabó Attilának, a gyermekklinika igazgatójának, valamint kollégájának Tóth- Heyn Krisztinának, hogy gördülékennyé tették a felújítási munkálatokat.

A személyes egyeztetéseket követően, 2017. márciusában két kórterem és egy nővérszoba részleges felújítását koordinálta cégcsoportunk műszaki tanácsadó részlege. A felújítás során a Klinika kéréseit, igényeit próbáltuk szem előtt tartani. Törekedtünk arra, hogy az általuk leginkább szükségesnek tartott javításokat eszközöljük.
Ez egy apró lépés az egész klinikai tömböt tekintve, de reméljük, hogy a jövőben lesz még lehetőségünk hasonló segítségnyújtásra.