Műszaki tanácsadás

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁS IGÉNYBEVÉTELÉVEL MEGVALÓSULÓ BERUHÁZÁSOK LEBONYOLÍTÁSA, ÉS A KAPCSOLÓDÓ MŰSZAKI ELLENŐRI ÉS EGYÉB FÜGGETLEN MÉRNÖKI FELADATOK ELLÁTÁSA

A REKONTIR MT Kft. a REKONTIR cégcsoport tagjaként főként Európai Uniós támogatás igénybevételével megvalósuló beruházások lebonyolításával, és a kapcsolódó műszaki ellenőri és egyéb független mérnöki feladatok ellátásával foglalkozik.

Hisszük, hogy a projektek sikeres megvalósításához a magas színvonalú, átgondolt üzleti terv és egy tökéletesen kidolgozott pályázat mellett nélkülözhetetlen feltétel a szakszerű, a Megbízó érdekeit teljes mértékben képviselő műszaki ellenőri munka és a transzparens EU-konform elszámolás, melyek együtt teszik lehetővé a megítélt támogatási összeg hiánytalan lehívását.
A legmagasabb szakmai színvonalon végzett műszaki ellenőri tevékenységünk garanciát jelent Ügyfeleink számára, hogy az elkészült beruházás maradéktalanul meg fog felelni elvárásaiknak minden szempontból. Műszakilag épp úgy, mint minőségileg, valamint a hatályos jogi szabályozás előírásainak is eleget téve.

A REKONTIR MT Kft-nél a műszaki ellenőri feladatokat olyan mérnök szakemberek látják el, akik az Uniós támogatásból megvalósult beruházások kivitelezése és elszámolása terén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkájuk színvonalát számos sikeresen lezárult, eredményes beruházás, továbbá elégedett Partnereink is igazolják.

Tevékenységünk az építkezés elképzelésétől, az építési ötlet megszületésétől az elkészült épület műszaki átadás-átvételi és használatba vételi engedélyezési eljárásának megszervezésén-koordinálásán túl, a garanciális és szavatossági munkák elvégeztetéséig terjed, ily módon a beruházás lebonyolításának teljes vertikumát lefedjük, ami az eredményes projekt feltétele.